ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ - Ν. Ρωμανό: Γελοία προσπάθεια αντιπερισπασμού - Δέχεται ο κ. Μητσοτάκης το οδοιπορικό στα καμένα μαζί με τον κ. Κασσελάκη;
Για «κρυφτούλι» και «γελοία προσπάθεια αντιπερισπασμού» κατηγορεί τη ΝΔ και τον εκπρόσωπό της, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εφευρίσκει μια αστεία ιστορία για δήθεν fake news, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από κάποιον που δηλώνει εθελοντής της δομής φιλοξενίας ζώων (η ίδια η δομή αρνείται πως είναι μέλος της) στο οποίο βίντεο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να λέει αυτό ακριβώς που όλοι γνωρίζουν: ότι δηλαδή θα φιλοξενήσει το σκυλάκι».
«Είναι μάλιστα τόσο άσχετος ο Νίκος Ρωμανός σε ό,τι αφορά τη φιλοζωία και τις διαδικασίες που απαιτούνται, που δεν γνωρίζει πως η φιλοξενία προηγείται της υιοθεσίας. Αν η κατάσταση δεν ήταν τόσο τραγική, η προσπάθεια αντιπερισπασμού θα ήταν απλά αστεία. Δυστυχώς δεν είναι», σχολιάζει και προσθέτει: «Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τα χυδαία fake news με τα οποία προσπαθεί να μαζέψει την αθλιότητα του αφεντικού του με τους ‘λίγους πληγέντες’ κι ας απαντήσει: Δέχεται ο κ. Μητσοτάκης το οδοιπορικό στα καμένα μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη;».
Αναφέρει, καταληκτικά, ότι «θα μπορούσαν επίσης να επισκεφτούν και τη δομή, μήπως και κατανοήσει ο Ν. Ρωμανός τι είναι αυτό που ακούει να λέγεται στο βίντεο. Δεν τρέφουμε και πολλές ελπίδες ότι θα καταλάβει, αλλά θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε».
Διαβάστε επίσης:
Ρωμανός κατά Κασσελάκη: «Εργαλειοποιεί την πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική με τριήμερο σόου»