Άγριο ξύλο στην τουρκική Βουλή: Καβγάς με μπουνιές και σφαλιάρες μεταξύ βουλευτών (Video)
Πρωτοφανείς σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν στην τουρκική Βουλή, κατά την ομιλία του βουλευτή Ahmet Şık, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί για 15 λεπτά.
Ο αντιπολιτευόμενος βουλευτής στράφηκε προς τα έδρανα του AKP και είπε: «Δεν έχετε καμία ντροπή». Αμέσως βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κινήθηκαν απειλητικά προς τον βουλευτή, ενώ ο πρόεδρος της ΚΟ του AKP φώναξε «σκάσε».
Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης του απάντησε πως «είσαι ατιμασμένος», με την συνεδρίαση να διακόπτεται και να ακολουθεί πανδαιμόνιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, οι σκάλες της Εθνοσυνέλευσης γέμισαν αίματα.
Ενώ λάμβαναν χώρα όλα τα γεγονότα, ο αναπληρωτής πρόεδρος Bekir Bozdağ αποχώρησε, ενώ διέκοψε τη συνεδρίαση λόγω της έντασης.
AK Partili Alpay Özalan, Ahmet Şık'a kürsüde böyle saldırdı
DEM Partili Gülistan Kılıç Koçyiğit'in çıkan arbedede yaralandığı görüldü
Tüm olaylar yaşanırken TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ divanı terk etti pic.twitter.com/mTVwxb8yGb— duvaR (@gazeteduvar) August 16, 2024
Διαβάστε επίσης:
Ανησυχία και στην Ευρώπη για την ευλογιά των πιθήκων – Το CDC αύξησε το επίπεδο συναγερμού
BBC: Η αιφνιδιαστική προέλαση της Ουκρανίας στη Ρωσία αποτελεί δίλημμα για τον Μπάιντεν