Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας από τους καλύτερους καλοκαιρινούς μεζέδες που σερβίρεται συνήθως σε ταβέρνες και συνοδεύεται πάντα με ουζάκι, πάγο και καλή παρέα.
Είναι ένα εύκολο και απλό ορεκτικό ή συνοδευτικό που συνδυάζει τη σπιρτάδα της φέτας με την γλυκύτητα της πιπεριάς.
Στη γέμιση μπορείτε να αντικαταστήσετε 50 γραμμάρια από την φέτα με κεφαλοτύρι ή άλλο σκληρό τυρί που λιώνει, για πιο κρεμώδη υφή.
Διαβάστε επίσης:
Σουβλάκια χταποδιού με πιπερόσουπα
Ρετρό κοκτέιλ bluelagoon, με σπιτικό σιρόπι curacao
Δροσιστικό επιδόρπιο φρυγανιά, με κρέμα βανίλια και πορτοκάλι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.