Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Για… πουτινοφιλία κατηγόρησε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, μερίδα βουλευτών της ΝΔ, σε μια δήλωση που έρχεται να προσθέσει «πονοκεφάλους» στην ηγεσία του κόμματος.
Χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι «σε μια χώρα του ΝΑΤΟ, με τον πρωθυπουργό και την Ελλάδα να έχει πάρει ξεκάθαρη θέση, εμείς έχουμε μια… πουτινική κρέμα επάνω μας. […] Υπάρχουν βουλευτές μέσα στη ΝΔ που δεν τους αρέσει η κάθετη τοποθέτηση Μητσοτάκη υπέρ της Δύσης και εναντίον της Ρωσίας. Θέλουν αυτό το επονομαζόμενο “πολυδιάστατο”».
Μάλιστα, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «η ΝΔ έχει ζόρια από τα δεξιά και αυτά τα ζόρια υπάρχουν μέσα στην παράταξη. Υπάρχει ένας κύκλος βουλευτών και τάση σε κομμάτι του Τύπου που εκφράζει αυτό το κομμάτι το δεξιό που υπάρχει μια διάσταση… πουτινοφιλίας, καμία εσάνς, μέχρι και μπόχα σου βγάζει». Εντούτοις, διαπίστωσε ότι μεταξύ των «11» υπάρχει πικρία.
Διαβάστε επίσης
Από την δημοσιογραφία στην Ευρωβουλή, «Το Ποτάμι» και τώρα στην… Άννα Διαμαντοπούλου
ΠΑΣΟΚ: Τα «δυνατά χαρτιά» του Χάρη Δούκα στην περιφέρεια – Που αναμένεται να σαρώσει
Δημήτρης Παπανώτας: Αιχμές για Γκλέτσο και …μανιφέστο για ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.