search
ΣΑΒΒΑΤΟ 09.08.2025 22:46
MENU CLOSE

Στο ΚΑΤ 77χρονος που τραυματίστηκε σε ψάρεμα με δυναμίτη στην Άνδρο

06.10.2024 15:08
ekav-new

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 77χρονος στην Άνδρο κατά τη διάρκεια ψαρέματος με δυναμίτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ. 

Ο 77χρονος άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ από χθες (05.10.2024) το απόγευμα όταν και τραυματίστηκε από τον δυναμίτη ενώ ήταν με τον γιο του στην παραλία Αγία Μονή της Άνδρου.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο σημείο του συμβάντος μετέβη άμεσα περιπολικό σκάφος και αφου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 77χρονο, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι Κάστρου χώρας Άνδρου. και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Από την κλινική εξέταση του θεράποντος ιατρού κρίθηκε αναγκαίο ο τραυματίας να μεταφερθεί  με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ: Ένταση σε δύο εκλογικά τμήματα της Δυτικής Αχαΐας -Κλήθηκε η αστυνομία

Λέσβος: Πυρκαγιά στον κάμπο Βασιλικών

Κύκλωμα ναρκωτικών στο Ηράκλειο: Απολογούνται οι 11 βασικοί κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 09.08.2025 22:44