MRB: Ωφελημένος ο Πολάκης αν δεν κατέβει ο Κασσελάκης υποψήφιος
Νέα δεδομένα προκύπτουν στο πολιτικό σκηνικό με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό Open.
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου για την εκλογή προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης προηγείται με 26,9%, ο Σωκράτης Φάμελλος ακολουθεί με 23,4%, ο Απόστολος Γκλέτσος με 10,2%, ο Νίκος Φαραντούρης με 9,2%. Κανένας απαντά το 18,5%.
Στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, ο Παύλος Πολάκης πέφτει στην 3η θέση, το οποίο δείχνει πως μοιράζονται μέρος κοινής δεξαμενής ψηφοφόρων. Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίζεται να προηγείται με ποσοστό 28,3%.
Ακολουθούν ο Σωκράτης Φάμελλος με 23,5%, ο Παύλος Πολάκης 19,1%, ο Απόστλος Γκλέτσος με 6,7% και ο Νικόλας Φαραντούρης με 5,8%.
Διαβάστε επίσης:
Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου – Ταχιάου για λαθρεμπόριο καυσίμων και Τέμπη
Αυλωνίτης: «Αποστάτες είναι αυτοί που δεν επιτρέπουν στον Κασσελάκη να κατεβεί υποψήφιος»