search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 14:00
MENU CLOSE

Ιονία Οδός: Στις φλόγες φορτηγό κοντά στη Φιλιππιάδα – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

30.10.2024 21:17
pyrosbestiki new

Φωτιά ξέσπασε σε φορτηγό, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης στην Ιονία Οδό, πριν τον κόμβο Αμμότοπου, στο 159,6 χλμ. στο ρεύμα προς Ιωάννινα.

Στο σημείο έσπευσαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 10 πυροσβέστες με επικεφαλής τον διοικητή της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό μετέφερε πακέτα με επεξεργασμένο καπνό, διαθέτει πινακίδες Σερβίας, ενώ η φωτιά ξεκίνησε από τη μηχανή του τράκτορα και σύντομα επεκτάθηκε στο τμήμα της καρότσας. Η κυκλοφορία ωστόσο, δεν διεκόπη.

Ο οδηγός λόγω εισπνοής καπνού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο διακεκριμένος συγγραφέας και ακαδημαϊκός Θανάσης Βαλτινός

Ρέθυμνο: 17χρονος επιτέθηκε σε 18χρονη μέσα σε προαύλιο σχολείου – Συνελήφθη μαζί με τον κηδεμόνα του

Λεωφόρος Λαυρίου: Καρέ καρέ το τροχαίο δυστύχημα του Φίλιππου Ρούσου – Η μαρτυρία για τον οδηγό του φορτηγού (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 13:59