search
ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 03:01
MENU CLOSE

Γιάννης Αϊβάζης: Άστοχη η δήλωσή μου ότι είμαστε εραστές με τη Μαρία Κορινθίου (video)

05.11.2024 14:18
aivazis_korinthiou_ndp_file
@αρχείου NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης προχώρησε σε μία διορθωτική δήλωση σχετικά σχόλιό του για τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου μετά το διαζύγιο.

Ο ηθοποιός ανέφερε πριν λίγες ώρες πως ήταν και είναι εραστές με την πρώην σύζυγό του.

Μιλώντας ωστόσο στην εκπομπή «Happy Day», ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε πως ήθελε να πει κάτι διαφορετικό τονίζοντας πως η δήλωσή του ήταν άστοχη.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Εραστές του ονείρου είμαστε» και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να στεκόμαστε σε αυτό. Προχωράμε. Η σκέψη μου ήταν τέτοια, που στην ουσία ήθελε να πει κάτι άλλο ο ποιητής αλλά δεν το είπε. Ο ποιητής. Κοροϊδευόμαστε; Ήταν μια άστοχη δήλωση. Το μοντάζ φάνηκε ωραίο, εγώ άλλο ήθελα να πω, κόπηκε εκεί… τέλος πάντων».

Διαβάστε επίσης:

Bill Nighy: Η απίστευτη ιστορία για την πρώτη οντισιόν της ζωής του – Τα κλεμμένα βιβλία, ο γυναικείος ρόλος και το κορίτσι – κίνητρο

Ρουγγέρη: «Θα με πουν ακροδεξιά, αλλά συμφωνώ με την επαναφορά της σχολικής ποδιάς» – Καινούργιου: «Κι εμείς!» (video)

Εκλογές ΗΠΑ 2024 – Dick Van Dyke: Δημόσια στήριξη στην Κάμαλα με αναφορές στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18.08.2025 02:24