ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 07:17
MENU CLOSE

Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν πιστεύει ότι η απόφασή του να εγκαταλείψει την κούρσα ήταν σωστή

08.11.2024 01:02

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ, μίλησε σήμερα στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά την ανακήρυξη του Τραμπ ως νικητή της προεδρικής κούρσας.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν επανειλημμένα την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου αν ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει μετανιώσει που εγκατέλειψε την προεδρική κούρσα τον Ιούλιο.

«Ο Μπάιντεν πιστεύει ότι η απόφασή του να εγκαταλείψει την κούρσα ήταν σωστή εκείνη τη στιγμή» τόνισε η Ζαν-Πιέρ προσθέτοντας ότι ο πίστευε ότι ήταν «το σωστό για τον αμερικανικό λαό».

Παράλληλα δήλωσε ότι συνεργάζονται με την ομάδα του Τραμπ για να οργανώσουν την επίσκεψη στο Λευκό Οίκο και περισσότερα θα ανακοινωθούν μόλις οριστεί ημερομηνία «στο εγγύς μέλλον».

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπλίνκεν συνεχίζει τις προσπάθειες για εκεχειρία σε Γάζα και Λίβανο – Διορίζει πρεσβευτή μέχρι να αναλάβει ο νέος ΥΠΕΞ

Ο Μπλίνκεν συνεχίζει τις προσπάθειες για εκεχειρία σε Γάζα και Λίβανο – Διορίζει πρεσβευτή μέχρι να αναλάβει ο νέος ΥΠΕΞ

Μακρόν: Η Ευρώπη δεν μπορεί πλέον να είναι το «φυτοφάγο» του κόσμου μετά την επανεκλογή Τραμπ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.09.2025 07:15
Exit mobile version