Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Σπύρος Χαριτάτος, εμφανώς συγκινημένος από τον θάνατο του Δημήτρη Σούρα, μίλησε μέσα από την εκπομπή του για τον συνεργάτη και φίλο του, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.
«Ήταν ένας καθαρός κι έντιμος επιστήμονας, που έλεγε πάντα την επιστημονική του αλήθεια. Πολλές φορές, στήριξε ανθρώπους χωρίς να ζητήσει τίποτα. Ήταν δίπλα στα αδύναμα παιδιά και λειτουργούσε αφιλοκερδώς», είπε.
Οι περιγραφές του Σπύρου Χαριτάτου για τη δράση του Δημήτρη Σούρα συγκλονίζουν: «Περάσαμε ατέλειωτες ώρες στα ανηλίκων. Τον είδα πολλές φορές δακρυσμένο να βγαίνει από αίθουσες. Ήταν ένας άνθρωπος που αντιμετώπιζε με στοργή κάθε παιδική ψυχή. Δεν θα ξεχάσω τα λόγια του: ‘Πίσω από κάθε παιδί που περνά μια μεγάλη δοκιμασία, ψάξτε τον γονιό».
Διαβάστε επίσης:
Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)
Ξαναπήρε τη θέση της στην κορυφή της τηλεθέασης η «Γη της ελιάς» την Πέμπτη (21/11)
Στην κορυφή της τηλεθέασης και την Πέμπτη (21/11) το Mega
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.