search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 15:52
MENU CLOSE

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και 21 τραυματίες σε ρωσική επίθεση στο Ντνίπρο

30.11.2024 21:10
vomvardismos

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 τραυματίστηκαν σήμερα σε ρωσική πυραυλική επίθεση κοντά στο Ντνίπρο στην ανατολικο-κεντρική Ουκρανία, δήλωσαν οι αρχές.

«Μια επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στην επαρχία Ντνίπρο μετά από πλήγμα με πυραύλους (…) Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι τέσσερα άτομα που σκοτώθηκαν από αυτό τον ρωσικό βομβαρδισμό», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Telegram.

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν επίσης 21 τραυματίες.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τραμπ απειλεί τα κράτη μέλη των BRICS με δασμούς 100% αν «υπονομεύσουν το αμερικανικό δολάριο»

Κύπρος: «Πρόωρη η δημόσια συζήτηση για ένταξη στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Κώστας Κόμπος

Γάζα: Η World Central Kitchen αναστέλλει τις δραστηριότητές της μετά τον νέο θάνατο εθελοντή από ισραηλινά πυρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 15:48