Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σκηνές απείρου κάλλους σημειώθηκαν σε κηδεία που τελέστηκε στις 9 Δεκεμβρίου, στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με το ekklisiaonline.gr, τη στιγμή που ψαλλόταν η εξόδιος ακολουθία, με το φέρετρο ανοιχτό, ένας 20χρονος εισέβαλε στον χώρο φωνάζοντας. Πήγε πάνω από το φέρετρο της θανούσης, και άρχισε να τραγουδά και να χορεύει μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συγγενών και φίλων.
Η οικογένεια της γυναίκας ζήτησε από τους ιερείς να απομακρύνουν άμεσα τον 20χρονο που έμειναν άπραγοι. Μάλιστα, στη συνέχεια ο νεαρός άνδρας κατευθύνθηκε προς τους δύο κληρικούς και τους έκανε μορφασμούς και χειρονομίες τραβώντας τους τα γένια.
Ο 20χρονος απομακρύνθηκε τελικά από ανθρώπους του γραφείου τελετών.
Οι ιερείς απάντησαν στην οικογένεια ότι δεν μπορούσαν να διακόψουν την ακολουθία, ενώ τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ασθένεια, νοητική υστέρηση και έχει προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες πράξεις.
Μέλος της οικογένειας που μίλησε στο ekklisiaonline.gr, ζητεί από τη Μητρόπολη Νέας Σμύρνης να διερευνήσει το γεγονός, μιας και με μια λάθος κίνηση του 20χρονου, αν έπεφτε το φέρετρο ενώ χόρευε και φώναζε, η κατάσταση θα ξέφευγε από κάθε έλεγχο.
Διαβάστε επίσης:
Επιστρέφει στον Πειραιά το πλοίο Flying Cat 5 – Tαλαιπωρία για 115 επιβάτες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.