Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, κατά την διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διευκρίνισε πως «δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση ή απόκρυψη στοιχείων για την υπόθεση των Τεμπών, από την πλευρά της Βουλής».
Όπως τόνισε, όλες οι δικογραφίες για την υπόθεση των Τεμπών που διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή -και είναι περίπου 25- ανακοινώθηκαν σχεδόν αμέσως στην Ολομέλεια, με εξαίρεση μία που έφθασε στις 3 Αυγούστου, στο διάστημα δηλαδή που ήταν κλειστή για τις θερινές διακοπές, η οποία ωστόσο ανακοινώθηκε με την επανέναρξη των εργασιών της.
Σημείωσε δε, ότι με βάση τη δικογραφία για τη σύμβαση 717 που αφορούσε την τηλεδιοίκηση και τη σηματοδότηση, συγκροτήθηκε στα τέλη του 2023 και η Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση της υπόθεσης των Τεμπών.
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και νομάρχης Αργολίδας Βασίλης Σωτηρόπουλος
ΗΣΑΠ: Ξεκίνησε το έργο της ανακατασκευής 14 συρμών του… «φτωχού συγγενή του μετρό»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.