Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για τον τραυματισμό με όπλο 33χρονου συγχωριανού του, για ασήμαντη αφορμή.
Όπως έγραψε το Cretalive, ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε με 9άρι τον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο αριστερό ισχίο, να του προκαλέσει «τυφλό» τραύμα και να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Μετά το επεισόδιο ο 27χρονος εξαφανίστηκε, αλλά τελικά παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τη λήξη του αυτοφώρου.
Οι κτηνοτροφικές μάντρες των δύο νεαρών γειτνιάζουν και λέγεται ότι τακτικά είχαν προστριβές με διάφορες ασήμαντες αφορμές. Στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του, συγγενικά πρόσωπα του νεαρού, που είχαν συγκεντρωθεί στο Δικαστικό Μέγαρο, ξέσπασαν σε κλάματα όπως γράφει το cretalive.gr.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε σε Αττική και Κόρινθο – Έξι συλλήψεις από το ελληνικό FBI
Ανανέωση Ασφαλιστικής Ικανότητας για την περίοδο 01/03/2025 – 28/02/2026
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.