ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Μητσοτάκη στο υπουργείο Μεταφορών: Ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησης
Στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αμέσως μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναφέρθηκε σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό σχολιάζουν με κοινή ανακοίνωση τους ο υπεύθυνος ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Αναστάσιος Νικολαΐδης, και ο γραμματέας του Τομέα Υποδομών του κόμματος, Δημήτρης Σαρηγιάννης, για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Σημειώνουν ειδικότερα ότι «η κυβέρνηση επιλέγει να απαντήσει παραπέμποντας εκ νέου στο μέλλον, την ώρα που οι πολίτες αγανακτούν καθώς ο σιδηρόδρομος είναι πλήρως απαξιωμένος και δεν θεωρείται ασφαλής, η λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στα μεγάλα αστικά κέντρα προκαλεί σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα, τα μεγάλα έργα υποδομών σε ολόκληρη τη χώρα καθυστερούν χαρακτηριστικά και οι αποκαταστάσεις από τη θεομηνία Daniel στη Θεσσαλία ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί». Αναφέρουν ότι «οι περισσότερες από τις παρεμβάσεις θα έπρεπε ήδη να έχουν πραγματοποιηθεί γι’ αυτό και η παρούσα κυβέρνηση κρίνεται δικαιολογημένα ως ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων».
Υποστηρίζουν πως «είναι σαφές ότι οι νέες υποσχέσεις αποτελούν ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησης στον τομέα των Μεταφορών και των Υποδομών», ενώ σχολιάζουν ότι «ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα όχι για την υλοποίηση των κυβερνητικών εξαγγελιών, αλλά για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».
Διαβάστε επίσης:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Κιρ Στάρμερ
Κασσελάκης για ανασχηματισμό: Μοίρασαν καρέκλες σε «δικούς τους» – Φτάνει η κοροϊδία