Κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου – Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη κορυφώνονται σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Της στρατιωτικής παρέλασης θα προηγηθεί στις 08:00 επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στις 10:00 θα ξεκινήσει η δοξολογία στον Καθεδρικό (Μητροπολιτικό) Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος
Στις 10:55 θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Παράλληλα σε όλη την επικράτεια θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις Στρατιωτικών Τμημάτων, ενώ ο γενικός σημαιοστολισμός των Μονάδων, Στρατιωτικών Καταστημάτων και Πολεμικών Πλοίων θα ολοκληρωθεί με τη δύση του ηλίου.
Διαβάστε επίσης
Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα
25η Μαρτίου: Η άγνωστη Επανάσταση στη Μακεδονία κι ο ήρωας Εμμανουήλ Παπάς