Θεσσαλονίκη: Δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και... αλληλομηνύθηκαν για τις ακαθαρσίες ενός σκύλου
Αλληλομηνύθηκαν δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη μετά από καβγά που ξέσπασε μεταξύ τους, με αφορμή τις… ακαθαρσίες ενός σκύλου. Οι δυό τους πέρασαν μαζί το βράδυ στα κρατητήρια και το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι.
Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η εισαγγελέας
Οι δύο άνδρες μετά τον καβγά πιάστηκαν και στα χέρια ενώ αργότερα καταγγέλθηκε, εκατέρωθεν, χρήση βίας.
Οι άντρες αφού πέρασαν το βράδυ στα κρατητήρια, οδηγήθηκαν σήμερα (22.04.2025) ενώπιον της εισαγγελέως ποινικής δίωξης, που παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας και τους άφησε ελεύθερους.
Η εισαγγελέας ζήτησε να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για να διαπιστωθούν οι πράξεις που διαπράχθηκαν.
Μεταξύ άλλων, ζητεί να προσκομιστούν, εφόσον υπάρχουν, ιατρικά έγγραφα που να πιστοποιούν σωματικές βλάβες, όπως επίσης να διευκρινιστεί ποιες ήταν οι απειλητικές και εξυβριστικές εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν.
Διαβάστε επίσης:
Χάρης Δούκας: Τέσσερα μέτρα από τον δήμαρχο Αθηναίων για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας
Χιλιάδες παραβάσεις την περίοδο εορτασμού του Πάσχα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης