ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 19:31
MENU CLOSE

«Ακροβασία» σε τεντωμένο σχοινί στη Βαλτική - Η Μόσχα κατηγορεί το ΝΑΤΟ για «επιθετικές ενέργειες»

20.05.2025 17:27

Η Ρωσία κατηγόρησε σήμερα το ΝΑΤΟ ότι πραγματοποιεί «επιθετικές ενέργειες» στη Βαλτική Θάλασσα, ενέργειες που παρεμποδίζουν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας σύμφωνα με την Μόσχα, αφού η Εσθονία επιχείρησε να συλλάβει ένα δεξαμενόπλοιο.

Η Ρωσία υποστηρίζει ότι όλα τα πλοία της μπορούν να διαπλέουν ελεύθερα τη Βαλτική και ότι οποιαδήποτε προσπάθεια να αναχαιτισθούν είναι επικίνδυνη.

Σε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα για το ζήτημα στην τακτική συνέντευξη Τύπου, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η Μόσχα παρακολουθεί στενά τα γεγονότα στη Βαλτική και θα αντιδράσει σε αυτό που χαρακτήρισε παράνομες ενέργειες πλοίων του ΝΑΤΟ, αν εγείρουν κινδύνους.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Γνώριζαν για τον καρκίνο του Τζο Μπάιντεν και το έκρυβαν; Όργιο φημών για συγκάλυψη της κατάστασης της υγείας του

Η Ρωσία πετάει το «μπαλάκι» στην Ουκρανία για το αν θα υπογραφεί το μνημόνιο ειρήνης – «Μη ρεαλιστικοί όροι» απαντά ο Ζελένσκι και ζητά σκληρές συνέπειες

Γάζα: Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια διαμηνύουν Βρετανία, Γαλλία και Καναδάς – Τον… χαβά του ο Νετανιάχου, παρά την πείνα που «θερίζει»

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 19:31
Exit mobile version