Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
«Ο λαός της Παλαιστίνης λιμοκτονεί. Η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη, κάνει πολιτική με βάση τα oικονομικά συμφέροντα. Πρακτική που φέρνει διενέξεις και πολέμους. Με ανύπαρκτη ηθική, διαλέγοντας πλευρές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πράσινη Αριστερά.
Αναλυτικά:
«Έκαναν μία πρόσκαιρη και αμφισβητούμενη “συμμαχία” με το Ισραήλ, χωρίς όρους, χωρίς ανταποδοτικό σχέδιο.
Υποστηρίζουν την κυβέρνηση που κάνει εθνική εκκαθάριση και σύντομα θα βρεθεί απολογούμενη στην Χάγη.
Ο κ. Μητσοτάκης κοκορεύεται στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και μιλάει για Ειρήνη και την ίδια ώρα αρνείται να υπογράψει διαμαρτυρία (έστω) για την απαγόρευση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Γάζα.
Τι πρωθυπουργός είναι πια αυτός;
Αυτή δεν είναι Εθνική Πολιτική, αλλά Εθνική Ντροπή».
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.