Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το συγκινητικό «αντίο» στον Νίκο Γαλανό (Video)
Το δικό του «αντίο» στον σπουδαίο Νίκο Γαλανό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών θέλησε να πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του.
«Δυσάρεστο αυτό που θέλω να πω αλλά δεν γίνεται να μην αποχαιρετήσω τον Νίκο Γαλανό. Ένας άνθρωπος που μπορώ να πω τη λέξη, ότι ήμασταν φίλοι, τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε στο τηλέφωνο, βρισκόμασταν και λέγαμε πολλά κάθε φορά. Έμαθα χθες για την ξαφνική απώλεια του Νίκου» είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής του και πρόσθεσε:
«Νίκο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά που έχουμε πει, για όλα αυτά τα απίθανα πράγματα που μου είπες, τις υπέροχες συμβουλές που μου έδωσες, αν μπορώ να τις πω συμβουλές. Αντιμετωπίζω τη “φυγή” σου με ένα χαμόγελο, γιατί νομίζω ότι έτσι θα ήθελες να σε θυμούνται όλοι. Ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος. Νίκο μου, καλό παράδεισο μέσα από την καρδιά μου. Τίποτα άλλο. Τα άλλα θα τα πούμε από κοντά, όταν έρθει η ώρα, και το εννοώ πολύ αυτό που λέω. Νίκος Γαλανός, ένας καταπληκτικός άνθρωπος».
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε στα 76 του ο δημοφιλής ηθοποιός Τζορτζ Βεντ