search
ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 18:55
MENU CLOSE

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Από τριών ετών είχα πει στη μαμά μου να χωρίσει τον μπαμπά μου» δήλωσε η κόρη της (Video)

26.06.2025 10:42
matthildi-maggira-new

Για τον χωρισμό των γονιών της μίλησε η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα, Λήδα Φόστερ, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια σε ηλικία μόλις τριών ετών είχε παροτρύνει τη μητέρα της να χωρίσει τον πατέρα της.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show», επισήμανε ότι όταν τελικά χώρισαν οι γονείς της, η ίδια ένιωσε ανακουφισμένη.

«Ήμουν έξι ετών όταν χώρισαν οι γονείς μου, αλλά το διαζύγιο μπορεί να βγήκε και πιο μετά. Είχα πει στη μαμά μου να χωρίσουν από όταν ήμουν τριών. Θυμάμαι ότι έφτιαχνε πορτοκαλάδα στον πάγκο της κουζίνας και της είπα, “εγώ λέω να χωρίσεις τον μπαμπά και να βρεις άλλον άντρα”. Χάρηκα όταν χώρισαν, γιατί αφού δεν ήταν ερωτευμένοι, καλύτερα. Τον μπαμπά μου όσο τον έβλεπα πριν το διαζύγιο, τον έβλεπα και μετά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι: Αποθεώθηκε από 20.000 θεατές στην πιο «POP» συναυλία της (Video/Photos)

Τζεφ Μπέζος – Λόρεν Σάντσεζ: Έφτασαν στη Βενετία για τον γάμο τους (Video)

Άντζελα Γκερέκου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Τα δικαστήρια, η προηγούμενη οικογένεια, τα φορολογικά ήταν άκρως κατασκευασμένα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.06.2025 18:54