ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 05:04
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Μυστήριο με το νεκρό κοριτσάκι σε παραλία - «Φορούσε μαγιό αλλά όχι μπρατσάκια», δεν το έχει αναζητήσει κανείς

27.07.2025 12:28

Νέα στοιχεία «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας για το κοριτσάκι, ηλικίας περίπου 2 ετών, που εντοπίστηκε νεκρό, στην παραλία Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.

Άνθρωπος που είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο μίλησε στον ΣΚΑΪ για το σοκαριστικό θέαμα.

«Είδα περιπολικά και ασθενοφόρο στην παραλία και πλησίασα. Ήταν κάτι που δεν ήθελες να πιστέψεις… Το παιδί ήταν περίπου δύο ετών, φορούσε ολόσωμο μαγιό, και η κοιλίτσα του ήταν φουσκωμένη. Δυστυχώς, είχε ήδη καταλήξει. Το σκέπασαν και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο νοσοκομείο», είπε.

Ο μάρτυρας τόνισε πως η εικόνα του παιδιού έδειχνε ότι ο θάνατος είχε επέλθει πρόσφατα. «Φαινόταν πως δεν είχε περάσει πολύς χρόνος από τότε που είχε χαθεί στη θάλασσα. Ήταν κοντά στην ακτή, μόλις δέκα μέτρα από την άμμο».

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Εκκρεμεί η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Δεν το έχει αναζητήσει κανείς

Το παιδί φορούσε ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ και δεν φορούσε σωσίβια μπρατσάκια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια κακοποίησης, ενώ παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκε μόνο του στη θάλασσα και υπό ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση παιδιού που να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά του κοριτσιού, γεγονός που περιπλέκει τις έρευνες των Αρχών.

Η αστυνομία εξετάζει τους καταλόγους των αγνοουμένων, ωστόσο η ταυτότητα του θύματος παραμένει άγνωστη.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, επισήμανε πως έχει ανοίξει δικογραφία «και πριν ολοκληρωθεί η έρευνα δεν θα κάνουμε καμία αναφορά». Πρόσθεσε ωστόσο πως προκαλεί εντύπωση ότι ουδείς έχει αναζητήσει το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Κρυονέρι: Στάχτη και αποκαΐδια – Αποκαρδιωτικές εικόνες την επόμενη μέρα της πυρκαγιάς

Φωτιές: Σε Εύβοια και Κύθηρα τα δυσκολότερα μέτωπα – Μάχη σε Μεσσηνία, Χανιά και Λακωνία, διασπάρτες εστίες και αναζωπυρώσεις στο Κρυονέρι (Videos/Photos)

Αμοργός: Πέντε σεισμοί μέσα σε 22 λεπτά – 3,4 Ρίχτερ ο μεγαλύτερος

ΚΥΡΙΑΚΗ 03.08.2025 00:15
Exit mobile version