search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 20:33
MENU CLOSE

Τηλεθέαση χειμώνα διαμόρφωσε την Δευτέρα (28/7) ο Alpha

29.07.2025 19:58
telekontrol
pixabay

Στις παρυφές κορύφωσης της αποστασιοποίησης των τηλεθεατών από τα παραδοσιακά κανάλια και την τηλεόραση γενικότερα, καθότι η τρέχουσα περίοδος είναι «νεκρή», το χθεσινό μερίδιο του Alpha είναι το υψηλότερο από το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν και έπειτα.

Από το σύνολο εκείνων που εξακολουθούν να διατηρούν σχέση με την τηλεόραση το 31,4% κατευθύνθηκε σε επιλογές εκτός των δέκα σταθμών εθνικής εμβέλειας, συμφωνά με τη Nielsen, μερίδιο που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά και όχι μόνον στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Μερίδιο με διψήφιο ποσοστό στο κύριο μέρος του και μάλιστα άνω του 12% εμφάνισε τη Δεύτερα το Mega και μαζί με τον Alpha ήταν τα μόνα με υψηλές επιδόσεις.

Ο ανταγωνισμός κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα και μόνον ο ΑΝΤ1 προσέγγισε το 10% αποτελώντας τρίτη επιλογή των τηλεθεατών.

Τέταρτος σε προτιμήσεις ήταν ο ΣΚΑΪ με επίδοση κατά μια ποσοστιαία μονάδα λιγότερη από εκείνη του ΑΝΤ1, και αρκετά πίσω από αυτές που είχε αναπτύξει ο σταθμός σχεδόν από τις αρχές του μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Naftemporiki TV: Βήμα-βήμα για τον μετασχηματισμό του σε «γραμμικό» κανάλι ενημερωτικού χαρακτήρα περιφερειακής εμβέλειας

ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η FCC θέλουν να ανασχηματίσουν το εγχώριο μιντιακό τοπίο

ΑΝΤ1: Ζέτα Μακρυπούλια Χ 2 τη νέα σεζόν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 20:32