search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 04:02
MENU CLOSE

Παλαιό Φάληρο: Γιατί αντιφάσκει η 32χρονη στις καταθέσεις της για τον θάνατο της κόρης της – Τι «βλέπουν» οι αρχές από τη στάση της

03.08.2025 21:14
mitera-palaio-faliro-dolofonia

Οι αρκετές διαφορές που βλέπουν στις καταθέσεις που έχει δώσει η 32χρονη για τον θάνατο της κόρης της στο Παλαιό Φάληρο, έχει προβληματίσει τις αρχές.

Ωστόσο, εκτιμούν πως πίσω από τις διαφορετικές εκδοχές των συμβάντων, υπάρχει ένα κίνητρο από την μεριά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στην ΕΛΑΣ εκτιμούν πως η κατηγορούμενη προσπαθεί να αντιστρέψει τις κατηγορίες σε βάρος της, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για την ποινική μεταχείρισή της.

Από τη μία μιλούσε για ατύχημα στο μπάνιο και έλεγε πως όταν πήγε στη θάλασσα το παιδί ήταν ζωντανό κι εκεί της γλίστρισε και πνίγηκε. Στο Λιμενικό είπε πως όταν πήγε στη θάλασσα το παιδί ήταν ήδη νεκρό και απλά το άφησε να παρασυρθεί από τα κύματα. Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής φαίνεται να αποκλείει και τις δύο εκδοχές, εκτιμώντας πως το 4χρονο κορίτσι πνίγηκε στα ρηχά, πιθανότατα από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας.

Σε αυτά τα ερωτήματα θα κληθεί να απαντήσει ξανά την Τετάρτη η 32χρονη μετά την προθεσμία που πήρε από τον εισαγγελέα. Η στάση της εκτιμούν, είναι πως θέλει να μετατρέψει το κακούργημα σε πλημμέλημα και αυτό δείχνουν και οι προθέσεις της.

«Θέλει να κάνει το κακούργημα, πλημμέλημα. Επιδιώκει η κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση να γίνει προσβολή μνήμης νεκρού. Επιδιώκει δηλαδή να μετατρέψει την πιθανή ισόβια ή πολυετή κάθειρξη σε… 6 μήνες ή χρηματική ποινή» αναφέρουν αστυνομικοί και λιμενικοί αναφέρει ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με πηγές του.

Να σημειωθεί πως η 32χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος μέλους της οικογένειας το οποίο από οποιαδήποτε αιτία είναι ανίκανο να αντισταθεί κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε επίσης:

ΕΛΑΣ: Δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων για απόπειρα εκβίασης και απειλής σε 36χρονο

Σέρρες: Ανήλικος συνελήφθη για 17 κλοπές οχημάτων και διαρρήξεις καταστημάτων

Σοκ από υπόθεση αιμομιξίας στη Ρόδο: Πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του – Είχε αποκτήσει παιδί μαζί της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08.08.2025 01:39