Ζάκυνθος: Το βρέφος με μηνιγγίτιδα θα υποβληθεί σε μαγνητική εγκεφάλου - Τι είπε η μητέρα του για την παιδίατρο, της έκανε μήνυση
26.02.2026
12:21
Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί το 5 μηνών βρέφος το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου.
«Έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο και η εξέταση που έκανε το παιδί χθες είναι καθαρή, όμως θα παραμείνει στη ΜΕΘ» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του βρέφους.
«Το παιδί είχε συμπτώματα, υψηλό πυρετό και άρχισε να βγάζει σπυράκια και ο γιατρός μού είπε να πάω στο νοσοκομείο κατευθείαν. Πήγαμε στα επείγοντα και από την ώρα που πήγαμε αναζητούσαμε παιδίατρο, αλλά η παιδίατρος ήταν εφημερία στο τηλέφωνο και το παιδί το εξέτασε νοσηλεύτρια. Το παιδί όλο και χειροτέρευε, όμως η παιδίατρος του νοσοκομείου -από το τηλέφωνο- μας διαβεβαίωσε ότι είναι ιογενής λοίμωξη» πρόσθεσε η μητέρα του βρέφους που υπέβαλε μήνυση κατά της παιδιάτρου.
Οπως αποκάλυψε, χρειάστηκε η παρέμβαση τοπικού βουλευτή για να μπορέσει να εισέλθει στο νοσοκομείο ιδιώτης παιδίατρος.
Διαβάστε επίσης:
Καρδίτσα: Σακούλα με ανθρώπινα οστά βρέθηκε σε κάδο στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου