Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Μετά από πέντε ημέρες, το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε τη νέα κεντρική επιτροπή και τα περιφερειακά συμβούλια, που εκλέχτηκαν στο πρόσφατο συνέδριο.
Η μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση, ενώ η καταμέτρηση είχε ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Δευτέρας, οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να εφαρμοστούν μία σειρά από «ποσοστώσεις» για την εκπροσώπηση του προβλεπόμενου αριθμού γυναικών, νέων, αποδήμων, ΑΜΕΑ και εκπροσώπων διάφορων τάσεων του Κινήματος.
Στη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των Περιφερειακών Συμβουλίων, συμμετείχαν 4.894 σύνεδροι.
Ανακοινώθηκε, επίσης, ότι τυχόν ενστάσεις επί του αποτελέσματος αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ΚΕΦΕ το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 3/4/2026 και ώρα 22:00.
Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα.
Διαβάστε επίσης:
Μύλος με τις δικογραφίες σε βάρος της Κωνσταντοπούλου – Τι υποστηρίζει η ίδια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.