Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αν έλεγε κανείς μέχρι πριν λίγο καιρό ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα αποθέωνε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, πιθανότατα θα του έδιναν το τηλέφωνο κάποιου ατζέντη σταντ απ κόμεντι – ή, στην κακή εκδοχή θα φώναζαν… «ειδικούς».
Κι όμως, χθες βράδυ, ο πρώην πρωθυπουργός αποθέωσε τον πρώην πλέον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.
Αφενός ο Τσίπρας αναγνώρισε ανιδιοτέλεια στην ενέργεια του Οδυσσέα να παραιτηθεί από βουλευτής. «Δεν βρεθήκαμε ποτέ στον ίδιο χώρο αλλά οφείλω να του το πιστώσω, έχει σημασία αυτό» είπε χαρακτηριστικά.
Αφετέρου, συμφώνησε απόλυτα με την πολιτική δήλωση και εκτίμηση που είχε κάνει ο Κωνσταντινόπουλος γιαα την κατάσταση στην κεεντροαριστερά: «Εύστοχα είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ότι αν συζητάμε σήμερα για τον Τσίπρα είναι διότι οι δυνάμεις της δημοκρατικής αντιπολίτευσης να ανταγωνιστούν την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός.
Δεν ξέρω αν είμαστε στην αρχή μίας φιλίας και μίας απρόσμενης πολιτικής σχέσης, αλλά είναι λόγια που δεν λέγονται εύκολα στην πολιτική ζωή.
Αφήστε που ο Οδυσσέας έχει πετύχει το… ακατόρθωτο: Να μιλάνε καλά για εκείνον και οι δεξιοί και οι αριστεροί!
Διαβάστε επίσης
Ενόχληση στη ΝΔ από την παρέμβαση Σαμαρά
Πολάκης σε ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν καταθέτετε πρόταση μομφής; Εμείς μαζεύουμε υπογραφές
ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωριό στις Σέρρες έχει τους μισούς κατοίκους κατηγορούμενους για… ανταλλαγή χωραφιών
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.