Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Καλαμάτα με θύμα 59χρονο οικοδόμο, που έπεσε από τη σκαλωσιά.
Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 14.00 στη διασταύρωση των οδών Σπετσών και Θουκυδίδου. Ο 59χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά του 4ου ορόφου.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 59χρονο και τον μετέφερε τον στα επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι έλαβαν καταθέσεις για τις συνθήκες υπό από τις οποίες συνέβη το εργατικό ατύχημα.
Το Συνδικάτο Οικοδόμων Μεσσηνίας με ανακοίνωση του ζητά να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι. «Σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου είχαμε άλλο ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα με πτώση συναδέλφου καλουπατζή από τον τέταρτο όροφο σε ανεγειρόμενη οικοδομή», προσθέτοντας ότι ο εργαζόμενος «παλεύει για τη ζωή του».
Παράλληλα, το Συνδικάτο τονίζει ότι τα εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς αυξάνονται, κάνοντας λόγο για επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και καλώντας τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των εργαζομένων.
Διαβάστε επίσης
Τέμπη: Επιδικάστηκε αποζημίωση 420.000 ευρώ σε συγγενείς θύματος, το σκεπτικό της απόφασης
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 77χρονη για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.