search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:26
MENU CLOSE

Καταβόθρα «κατάπιε» δρόμο στην Ιαπωνία – Απειλεί τα παρακείμενα κτίρια (Photo – Videos)

08.11.2016 07:06
«Γεφύρι της Άρτας» ο δρόμος στην Ιαπωνία - Άνοιξε ξανά η τεράστια τρύπα (Photo) - Media

Μια τεράστια καταβόθρα κοντά σε κεντρικό σταθμό μετρό σε πόλη της Ιαπωνίας έχει προκαλέσει πανικό στους πολίτες και στις τοπικές αρχές, καθότι οι ειδικοί εκτιμούν πως η καταβόθρα πρόκειται να επεκταθεί, απειλώντας με αυτόν τον τρόπο τα κτίρια που βρίσκονται δίπλα της.

Η τεράστια τρύπα άνοιξε στη μέση του δρόμου στην πόλη Φουκουόκα, με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Στο ίντερνετ κυκλοφορούν διάφορα βίντεο από το περιστατικό.  Στο ένα από αυτά φαίνονται οι σωλήνες νερού, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται ένας από τους φωτεινούς σηματοδότες να πέφτε μέσα στην τρύπα.

Μάλιστα, ένας πολίτης κατάφερε να καταγράψει τη στιγμή που κατέρρευσε ο δρόμος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η τεράστια καταβόθρα. 

Από τη φωτογραφία φαίνεται πόσο εκτεταμένη είναι η ζημιά στον δρόμο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:26