search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 08:10
MENU CLOSE

Έξαλλος Τσακαλώτος κατά… Βούτση: «Είσαι απαράδεκτος!» – «Πυροσβέστης» ο Τσίπρας (Video)

01.02.2017 20:02
Παρέμβαση «53» του ΣΥΡΙΖΑ: Να λυθεί το Σκοπιανό, για να αφοσιωθούμε στην αντιμετώπιση του προκλητικού Ερντογάν   - Media
 
Με τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση «αρπάχτηκε» και μάλιστα με μεγάλη ένταση ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
 
Το επεισόδιο που άφησε άφωνη την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ συνέβη λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη όταν ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε να απαντήσει.
 
Όμως ο κ. Βούτσης, επικαλούμενος τον κανονισμό, αρνήθηκε να του δώσει τον λόγο καθώς επέκειτο η ομιλία του πρωθυπουργού. Τότε ο υπουργός Οικονομικών πολύ εκνευρισμένος, όταν του αρνήθηκε -ακόμα και επί προσωπικού- τον λόγο ο Νίκος Βούτσης, εξερράγη, αποκαλώντας «απαράδεκτο» τον πρόεδρο της Βουλής. 
 
«Παρακαλώ πολύ να είστε ήρεμοι και όταν εκφράζεστε προς το προεδρείο, εκφράσεις όπως ”απαράδεκτοι” είναι εκτός τόπου και χρόνου», είπε αυστηρά ο κ. Βούτσης. 
Στο σημείο εκείνο παρενέβη ειρωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητώντας από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «Να ανακαλέσει!».
 
Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας, που είχε ανέβει ήδη στο βήμα, αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει όσους αντιδρούσαν από τα έδρανα λέγοντας «Καθίστε κάτω» και στη συνέχεια ακούστηκε να λέει- προφανώς απευθυνόμενος στον κ. Βούτση- «Ελα ρε Νίκο».
 
Μάλιστα, στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι επίκειται απάντηση Τσακαλώτου στον κ. Μητσοτάκη, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αν και τελικά ο υπουργός Οικονομικών δεν έλαβε το λόγο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 08:09