search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Βουλή: Ο Σπίρτζης έδωσε… ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη, για να «τ’ ακούσει» από την Βούλτεψη (Video)

07.12.2020 11:23
Βουλή: Ο Σπίρτζης έδωσε… ανθοδέσμη στον Χρυσοχοΐδη, για να «τ’ ακούσει» από την Βούλτεψη (Video) - Media

 

Με ένταση ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Διοίκησης και Δικαιοσύνης όταν ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης έδωσε μια ανθοδέσμη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοίδη λέγοντας “πάρτε την και δώστε την στον Πρωθυπουργό για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες στην αστυνομία”.

Ο κ. Σπίρτζης προφανώς «εμπνεύστηκε» την ενέργειά του αυτή από το χθεσινό απαράδεκτο γεγονός όπου άνδρας των ΜΑΤ «πιάστηκε» να… παίζει με μια ανθοδέσμη που είχε αρπάξει από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου χτυπώντας την πάνω στο σώμα συναδέλφου του!

Απάντηση στον Σπίρτζη έσπευσε να δώσει αμέσως η προεδρεύουσα στην Επιτροπή βουλευτής Σοφία Βούλτεψη, λέγοντας “κάνατε το θέατρό σας, τώρα καθίστε κάτω. Αυτό το θέατρο κάποτε πρέπει να το σταματήσετε στον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες είχε εκλογές η Βενεζουέλα, να πάτε εκεί στην δική τους Βουλή να τα κάνετε αυτά”

Το θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα με τον κ. Σπίρτζη να ζητάει να γίνει ενός λεπτού σιγή “στην μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου”. Όπως είπε “η κίνηση του αστυνομικού χθες είναι προσβολή στον δολοφονημένου 15χρονου, στην Δημοκρατία, στους γονείς και στην μάνα που δεν είδε το παιδί της. Να δώσετε ένα λουλούδι στον Πρωθυπουργό, ένα να κρατήσετε εσείς και ένα για την φυσική ηγεσία για να θυμάστε τους ακροδεξιούς θύλακες που έχετε αφήσει να ξεσαλώνουν και να καταπατούν κάθε έννοια. Γιατί αυτό έγινε χθες, με απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης στην συγκέντρωση ενώ τηρούνταν όλα τα μέτρα, με συλλήψεις ακόμα και δικηγόρων, με τραμπουκισμούς παρενοχλήσεις γυναικών και ρίψη κρότου λάμψης σε εσωτερικό χώρο πολυκατοικίας”.

Η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για σοου και θέατρο μέσα στην Βουλή. “Κάνατε την παράστασή σας, είστε εντάξει με την υποκριτική τέχνη, τώρα τελείωσε το θέατρο. Ηρθατε με την ανθοδέσμη να παίξετε θέατρο. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια θλιβερή στιγμή και το καταδικάζουμε όλοι“.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:19