search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:07
MENU CLOSE

Χάος στις ΗΠΑ: 4 νεκροί από τη χιονοθύελλα (Photos | Video)

18.12.2020 20:22
Χάος στις ΗΠΑ: 4 νεκροί από τη χιονοθύελλα (Photos | Video) - Media

 

Απίστευτες εικόνες έρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Χιονοθύελλα σαρώνει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ από τη Nέα Υόρκη μέχρι τη Βοστώνη προκαλώντας χάος στις συγκοινωνίες και φονικά δυστυχήματα. Στο μεταξύ εκφράζονται φόβους ότι η κακοκαιρία θα συμβάλει στην επιδείνωση του κορωνοϊού, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega.

Στα λευκά ντύθηκε η Νέα Υόρκη και μεγάλο μέρος των ανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών από τη χιονοθύελλα που πλήττει την περιοχή…. Εξήντα εκατομμύρια άνθρωποι δοκιμάζονται από την κακοκαιρία σε 14 αμερικανικές πολιτείες, όπου το χιόνι έφτασε μέχρι το ένα μέτρο.

Εκατοντάδες τροχαία έγιναν στους παγωμένους δρόμους, όπως αυτό εδώ στην Πενσυλβάνια…

Στο Σέντραλ Παρκ της Νεας Υόρκης το έστρωσε για τα καλά.

Μια γέφυρα στον ποταμό Χάντσον έκλεισε μετά από καραμπόλα 20 αυτοκινήτων.

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την κακοκαιρία.

Δέκα χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα στη Νέα Υόρκη, στο Νιου Τζέρσεϊ και το Κονέτικατ. Ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν πάνω από 1.300 πτήσεις. Στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης ξέφυγε από το διάδρομο αεροσκάφος που εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.

Οι αρχές κάλεσαν τον πληθυσμό να αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις και εκφράζουν φόβους ότι η κακοκαιρία θα επιδεινώσει την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 22:02