search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40
MENU CLOSE

Με… απρόσμενη αλλαγή η σημερινή ενημέρωση Χαρδαλιά

11.06.2021 13:29
XARDALIAS_NEW

Με μια αλλαγή που αφορά στη μετάδοση, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (11/06) η καθιερωμένη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας σχετικά με την πορεία της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η ενημέρωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες φορές που η μετάδοση γινόταν από την ΕΡΤ1.

Ο λόγος είναι δεν είναι άλλος από τον τελικό του Roland Garros και τη μάχη του Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό.

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Σβέρεφ είναι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός, θα ξεκινήσει στις 15:50 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1 και το Eurosport1. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τιτανομαχία του Τζόκοβιτς με τον Ναδάλ, η οποία δεν θα ξεκινήσει πριν τις 18:30.

Κατά τα άλλα, η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί, όπως πάντα, στις 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Γάμοι με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς χορό – Τον Ιούλιο τα κέντρα διασκέδασης

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι φοβάται το Μέγαρο Μαξίμου στην ψηφοφορία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ τέλος – Ποιο είναι το νέο όνομα των ελληνικών σιδηροδρόμων (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40