search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:30
MENU CLOSE

Συνάντηση Λαφαζάνη με τους επικεφαλής της Eldorado Gold για το μεταλλείο χρυσού

08.03.2015 11:15
Λαφαζάνης: Η τρόικα είναι χειρότερη από χούντα, οι Έλληνες είναι σκλάβοι - Media

Την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ να επισκεφθεί τα μεταλλεία χρυσού προκειμένου να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα, βλέποντας επί τόπου την κατάσταση και διεξάγοντας ουσιαστική συζήτηση με όλες τις πλευρές και όλες τις απόψεις, εξέφρασαν Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Τσιρώνης.

Την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ να επισκεφθεί τα μεταλλεία χρυσού προκειμένου να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα, βλέποντας επί τόπου την κατάσταση και διεξάγοντας ουσιαστική συζήτηση με όλες τις πλευρές και όλες τις απόψεις, εξέφρασαν Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Τσιρώνης κατά την συνάντηση που είχαν με τον πρέσβη του Καναδά στην Αθήνα κ. Robert Peck, ο Διευθύνοντα Σύμβουλου της Eldorado Gold κ. Paul Wright, τον πρόεδρο της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κ. Edouardo Moura και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» κ. Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ «οι δύο πλευρές, η κάθε μια από τη δική της οπτική, είχαν μια πρώτη ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, η οποία θα συνεχιστεί, σχετικά με τα μεταλλεία της Χαλκιδικής». Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση των δυο πλευρών μετά την απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος να ανακαλέσει δυο άδειες για το εργοστάσιο στις Σκουριές προκειμένου να γίνει επανέλεγχος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 21:29