search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:10
MENU CLOSE

Τέλος στην αγωνία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός

08.05.2024 09:34
stylianopoyloy-new

Τέλος στην αγωνία για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου η οποία για έναν ολόκληρο μήνα δεν είχε δώσει σημεία ζωής σε φίλους και γνωστούς.

Η εξαφάνιση της ηθοποιού είχε προκαλέσει έντονη ανησυχία και στους γείτονές της οι οποίοι χτυπούσαν μάταια το κουδούνι του διαμερίσματός της σε κεντρικό δρόμο του Αμαρουσίου.

«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά» δήλωσε στην εφημερίδα Espresso ένας γείτονας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.

Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στην εφημερίδα, ήταν αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μετά και την τελευταία

Τελευταία φορά που υπήρχαν νέα για την ηθοποιό ήταν αρχές Απριλίου όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας την είχε επισκεφθεί στο σπίτι της. Έκτοτε, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του.

«Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας λίγες ημέρες πριν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μακριά από φίλους και γνωστούς.

Η ίδια δεν επιθυμεί καμιά επικοινωνία με κανέναν, γι’ αυτό άλλωστε έχει το κινητό της τηλέφωνο κλειστό.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Πέρασε στον τελικό η Κύπρος – Ποιες άλλες χώρες προκρίθηκαν (Videos)

Πυροβολισμοί έξω από την έπαυλη του Drake στο Τορόντο – Τραυματίστηκε άνδρας της ασφάλειάς του

Λίντα Εβαντζελίστα: Εμφανίστηκε ξανά στο Met Gala μετά από οχτώ χρόνια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 13:10