search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Δέσποινα Στυλιανοπούλου σε Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξέρω ότι έχεις κέφι για ζωή, αυτό που έχεις θα το ξεπεράσεις γρήγορα

15.02.2024 17:37
STULIANOPOULOU_ZWZW2
NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική από χθες το βράδυ. Χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω της υψηλής πίεσης που είχε γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους οικείους της. Φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο της ευχήθηκαν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη στην τηλεόραση ήταν και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί της.

Χαρακτηριστικά μιλώντας στη Super Κατερίνα είπε: «Αγαπημένη μου Ζωζώ, σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο. Δεν ξεχνώ τη συνεργασία μας, την αγάπη μας. Σου εύχομαι περαστικά, σιδερένια και σου εύχομαι πολύ γρήγορα να σε δούμε πάλι στη σκηνή να μας τραγουδάς και να μας διασκεδάζεις. Ξέρω ότι έχεις κέφι για ζωή και είναι τόσο εύκολο αυτό που έχεις που θα το ξεπεράσεις πολύ γρήγορα».

«Δεν μπορεί τα νοσοκομεία»

«Είναι σοκαρισμένη, γιατί δεν μπορεί τα νοσοκομεία», είπε από την πλευρά της χαρακτηριστικά η κα Σταυρίνα Ευστρατιάδη, φίλη και μακιγιέρ της προσθέτοντας ότι η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν τρέφεται σωστά και δεν πίνει αρκετό νερό, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία της.

Το χρονικό της αδιαθεσίας

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αισθάνθηκε μία αδιαθεσία το μεσημέρι της Τρίτης (13.02.2024), όταν της έπεσε η πίεση και λιποθύμησε. Αμέσως, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν”, όπου εξετάστηκε στα επείγοντα και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή της στη ΜΕΘ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha.

Ωστόσο, χθες (14.02.2024) βγήκε και, πλέον, νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο, καθώς η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Απορρίπτει την ιδέα αποκλεισμού του Ισραήλ από τον φετινό διαγωνισμό

Ελευθερία Ελευθερίου: Γι’ αυτό αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο (Video)

Βενσάλ Κασέλ: Ξεσάλωσε με τη σύντροφό του στο καρναβάλι του Ρίο φορώντας τα… απαραίτητα! (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:37