search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Ελευθερία Ελευθερίου: Γι’ αυτό αποχώρησε από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο (Video)

15.02.2024 14:41
elytheria-eleytherioy-new

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει από το μουσικό σχήμα όπου επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», η τραγουδίστρια είπε ότι η αιτία ήτα η μεγάλη μείωση που έγινε στις απολαβές της, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να μείνει από σεβασμό κυρίως στον εαυτό της και τη δουλειά της.

«Νομίζω ότι μετά από μία δήλωση που έχω δει του επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία πολύ μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, με τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, επειδή σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν είχε λήξει η σύμβαση και αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ, πρώτη φορά, παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω».

Διαβάστε επίσης:

Βενσάλ Κασέλ: Ξεσάλωσε με τη σύντροφό του στο καρναβάλι του Ρίο φορώντας τα… απαραίτητα! (photos/video)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Παραμένει στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Γιατί χρειάστηκε να μπει για λίγο στη ΜΕΘ (Video)

Φαίη Ξυλά: «Στις γυναίκες κάνουν πολλές ερωτήσεις που είναι σεξιστικές» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:59