search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Η Καρίν Βιάρ έρχεται στην Αθήνα για να ανοίξει το 16ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

20.03.2015 11:57
Η Καρίν Βιάρ έρχεται στην Αθήνα για να ανοίξει το 16ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου  - Media

Στην Αθήνα θα βρεθεί η Γαλλίδα ηθοποιός Καρίν Βιάρ για ν’ ανοίξει και επίσημα σήμερα, Παρασκευή, τις πόρτες του 16ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, με την ταινία «Οικογένεια Μπελιέ» 

Στην Αθήνα θα βρεθεί η Γαλλίδα ηθοποιός Καρίν Βιάρ για ν’ ανοίξει και επίσημα, σήμερα Παρασκευή, τις πόρτες του 16ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, με την ταινία «Οικογένεια Μπελιέ».

Η τελετή έναρξης θα γίνει στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με την προβολή της επιτυχημένης ταινίας «Οικογένεια Μπελιέ». Η υπόθεση του έργου αφηγείται την ιστορία των Μπελιέ, μια οικογένεια όπου όλοι είναι κουφοί, εκτός από την μικρή Πάολα. Η 16χρονη Πάολα είναι η μοναδική υπεύθυνη που διαμεσολαβεί για λογαριασμό των γονέων της σε καθημερινή βάση και ειδικά για ζητήματα που προκύπτουν για την διαχείριση της οικογενειακής τους φάρμας. Μια ημέρα, όμως, παρακινημένη από τον καθηγητή μουσικής της, ο οποίος ανακάλυψε το ταλέντο της στο τραγούδι, αποφασίζει να προετοιμαστεί για το διαγωνισμό του Radio France. Μια επιλογή ζωής που σημαίνει για εκείνη τον αποχωρισμό από την οικογένειά της και το αναπόφευκτο πέρασμα προς στην ενηλικίωση. 

Η τελετή λήξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με την προβολή της ταινίας «Une Nouvelle Amie» του Φρανσουά Οζόν (24/3) ενώ στα πλαίσια του φεστιβάλ θα προβληθεί και η βωβή «Αστέρω» του Δημήτρη Γαζιάδη με ζωντανή μουσική σε σύνθεση Μαριλένας Ορφανού και εκτέλεση S.W.I.M. (20.00, Αμφιθέατρο Γαλλικού Ινστιτούτου). 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00