search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:17
MENU CLOSE

Δικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο της δολοφονίας

23.03.2015 07:15
Οικογένεια Βαγγέλη Γιακουμάκη: Αφήστε τη δικαιοσύνη να βρει τους ενόχους - Media

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος δεν αποκλείει ούτε το σενάριο φοιτητής να δολοφονήθηκε.

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη άφησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας, ο οποίος δεν αποκλείει ούτε το σενάριο φοιτητής να δολοφονήθηκε.

Ο δικηγόρος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι περιμένει να λάβει από την αστυνομία το αποδεικτικό υλικό, το οποίο εκτιμά ότι θα είναι πιο αναλυτικό ενώ αποκάλυψε ότι η οικογένεια θα υποβάλει μήνυση κατά των υβριστών του 20χρονου σπουδαστή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο μια από τις πιθανές εκδοχές είναι η αυτοκτονία, ωστόσο, όπως είπε δεν μπορούν να αποκλειστούν και άλλες.

Στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο 20χρονος είχε κάνει λήψη φαρμάκων πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Παράλληλα, συνεχίζεται ο εργαστηριακός έλεγχος στα ρούχα και το υπόλοιπο υλικό από το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σχετικά με τις φήμες ότι ενδεχομένως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε σημείωμα, στο οποίο αναφέρονταν όσα είχε υποστεί το τελευταίο διάστημα, ο ιδιωτικός ερευνητής, Φώντας Βρόσγος είχε δηλώσει ότι «το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο για αρκετές ώρες, οπότε είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε να μπήκε μέσα και να εξαφάνισε οτιδήποτε παρουσιαζόταν ως ενοχοποιητικό στοιχείο ή οτιδήποτε ήταν επιβαρυντικό για κάποιους», ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 14:17