search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Μπλόκο στην Τρίπολη

12.12.2010 18:01
Μπλόκο στην Τρίπολη - Media

Όταν παίζεις  συνέχεια άσχημα, κάποια στιγμή θα έχεις  απώλειες. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει  να προκαλεί οίκτο με τις εμφανίσεις του και μοιραία άφησε δύο  πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη.

Όταν παίζεις  συνέχεια άσχημα, κάποια στιγμή θα έχεις  απώλειες. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει  να προκαλεί οίκτο με τις εμφανίσεις του και μοιραία άφησε δύο  πολύτιμους βαθμούς στην Τρίπολη.ο  Αστέρας έπαιξε έξυπνα και σε μεγάλα διαστήματα ήταν καλύτερος από τους ακριβοπληρωμένους αλλά ανήμπορους αντιπάλους του. Η ομάδα της Αρκαδίας κράτησε εύκολα το 0-0 και έδωσε στον Ολυμπιακό την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός έκανε  το καθήκον του νωρίτερα και μέσα σε τρία λεπτά καθάρισε το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Φουστέρ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 34′ και στο 36′ ο πρώτος σκόρερ των “κόκκινων” Κέβιν Μιραλάς πέτυχε από κοντά το 2-0. ο Βέλγος ήταν ο πρωταγωνιστής αφού και κέρδισε το πέναλτι και είχε δοκάρι στο 40′. Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη νίκη παρότι από το 65′ έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουντού.

Η ΑΕΚ πέτυχε την μεγαλύτερη της νίκη τη σεζόν  αφού με ένα ξέσπασμα στο τέλος  διέλυσε τη Λάρισα με 4-0. Οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν με τον Μπλάνκο στο 10′ και μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έμοιαζε αμφίρροπο. Η αποβολή του Κανόμπιο στο 77′ και ο τραυματισμός του Νταμπίζα αμέσως μετά άφησαν τη θεσσαλική ομάδα με 9 παίκτες στο γήπεδο. Η ΑΕΚ το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε με τους Λυμπερόπουλο (83′), Δέλλα (88′) και Μπλάνκο (91′) με τα δύο τελευταία γκολ να έχουν πάντως σοβαρή υποψία για οφσάϊντ.

Μεγάλη νίκη πήρε ο Εργοτέλης που εκμεταλλεύτηκε την κούραση της Κέρκυρας από  την ταλαιπωρία να φτάσει στο Ηράκλειο και  επικράτησε με 3-0. Ολίσε (6′), Βερπακόφσκις (53′) και Μπούντιμιρ (73′) πέτυχαν τα γκολ των Κρητικών.

Ισόπαλα με 1-1 έληξαν τα ματς Ξάνθη – Καβάλα (Πόϊ 69′ –  Ονουάτσι 4′) και Πανσερραϊκός – Πανιώνιος (Λεοζίνιο με πέναλτι στο 13′ – Σιόβας 65′).

Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες): Ολυμπιακός 33, Παναθηναϊκός 31, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ 23, Άρης, Καβάλα 20,  Ξάνθη 18, Ολ. Βόλου, Εργοτέλης 17, Ηρακλής, Κέρκυρα 16, Ατρόμητος, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρ. 15,  Πανιώνιος 14, Λάρισα 11.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01