search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:27
MENU CLOSE

Lufthansa:Καμία ένδειξη ότι είναι τρομοκράτης -Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus

26.03.2015 12:32
Lufthansa:Καμία ένδειξη ότι είναι τρομοκράτης -Αυτός είναι ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus - Media

Καμία ένδειξη ότι ο συγκυβερνήτης ήταν τρομοκράτης λέει η Lufthansa.Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία αλλά και μια φωτογραφία του συγκυβερνήτη στο μοιραίο Airbus.

Kαμία ένδειξη ότι η βούληση του συγκυβερνήτη να ρίξει το αεροπλάνο στις βουνοκορφές των Άλπεων είναι τρομοκρατική ενέργεια, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa.

Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος της Γερμανικής αεροπορικής εταιρίας έμεινε άναυδος – όπως είπε- από την πράξη του συγκυβερνήτη ενώ υπερασπίστηκε την εκπαίδευση των πιλότων και τις ψυχολογικές δοκιμασίες που υφίστανται πριν κυβερνήσουν αεροπλάνο.Σε ερώτηση τί μπορεί να οδήγησε τον πιλότο σε μία τέτοια πράξη ο διευθύνων σύμβουλος είπε πως είναι αδύνατον να καταλάβει το λόγο.

Ο επικεφαλής της Lufthansa δήλωσε ακόμη πως “κανένα σύστημα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να εμποδίσει” την ενέργεια του συγκυβερνήτη.

“Όποια κι αν είναι τα μέτρα ασφαλείας που μπορεί να έχει κανείς σε μια εταιρεία, όσο αυστηρές κι αν είναι οι διαδικασίες, τίποτε δεν θα μπορούσε να εμποδίσει μια τέτοια μεμονωμένη πράξη”, υποστήριξε κατά τη συνέντευξη Τύπου. “Κανένα σύστημα στον κόσμο δεν θα μπορούσε να εμποδίσει” μια τέτοια πράξη, επέμεινε.

 

 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία αλλά και μια φωτογραφία του συγκυβερνήτη στο Airbus που κατέπεσε στις Άλπεις.

Ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης που φαίνεται να παρέσυρε ηθελημένα στον θάνατο 150 άτομα είναι ο Andreas Lubitz, από το Μονταμπάουρ.

Τη φωτογραφία του 28χρονου πιλότου ανέβασε στο twitter το Conflict News.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 16:24