search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Βουλευτής της Ισλανδίας δείχνει το στήθος της στο διαδίκτυο! (Photos)

31.03.2015 14:58
Βουλευτής της Ισλανδίας δείχνει το στήθος της στο διαδίκτυο! (Photos) - Media

Γυναίκα βουλευτής της Ισλανδίας έδειξε το στήθος της στο διαδίκτυο για να διαμαρτυρηθεί για τη λογοκρισία των κοινωνικών δικτύων στις γυμνές φωτογραφίες

 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία 17 χρονη φοιτήτρια η Άντα Σμαραντοτίρ πόσταρε μία φωτογραφία όπου έδειχνε το στήθος της για να διαμαρτυρηθεί κατά της πολιτικής του facebook και του instagram που απαγορεύουν τις γυμνές φωτογραφίες.

Πιο συγκεκριμένα διαμαρτυρήθηκε για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά με τα οποία – όπως ισχυρίσθηκε – αντιμετωπίζεται η έκθεση μέρους του γυμνού σώματος όπως το στήθος  ανδρών και  γυναικών..

Η φοιτήτρια δέχθηκε σκληρή επίθεση στο twitter ενώ την ίδια στιγμή υποστηρίχθηκε από μία ομάδα φοιτητών και φοιτητριών που πόσταραν τα γυμνά τους σώματα για συμπαράσταση.

Στο κίνημα στήριξης της φοιτήτριας μπήκε μπροστά μία βουλευτής της Ισλανδίας, η οποία όχι μόνο την υποστήριξε δημόσια αλλά ανήρτησε φωτογραφία στο διαδίκτυο δείχνοντας το αριστερό της στήθος..

 

Η βουλευτής Μπγιόρτ Ολαφσντότιρ παρά την επίθεση που δέχθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα διεμήνυσε ότι είναι υπερήφανη που λαμβάνει μέρος σε μία τέτοια εκστρατεία γιατί όπως τόνισε « έχω βαρεθεί να βλέπω το γυναικείο γυμνό να λοιδορείται και να γίνεται αντικείμενο επίθεσης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46