search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:05
MENU CLOSE

Μακελειό στο Δικαστικό Μέγαρο του Μιλάνου – Κατηγορούμενος άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 άτομα! (Photos & Video)

09.04.2015 09:46
Μακελειό στο Δικαστικό Μέγαρο του Μιλάνου - Κατηγορούμενος άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 άτομα! (Photos & Video) - Media

Λουτρό αίματος στο δικαστικό μέγαρο του Μιλάνου. Επιχειρηματίας, κατηγορούμενος για δόλια χρεοκοπία άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως…

Τέσσερα είναι τα θύματα της ένοπλής επίθεσης του ιταλού επιχειρηματία Κλάουντιο Τζιαρντιέλο, ο οποίος άνοιξε πυρ σήμερα το πρωί σε αίθουσα του δικαστηρίου του Μιλάνου.

Ένας από τους τραυματίες υπέκυψε πριν λίγο στα τραύματά του, ενώ ένας ακόμη άνδρας ο οποίος τραυματίσθηκε από σφαίρα έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

Ο Τζιαρντιέλο, επιχειρηματίας του οικοδομικού τομέα, έπρεπε να δικαστεί σήμερα για δόλια χρεοκοπία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ, όταν ο συνήγορος υπεράσπισής του του ανακοίνωσε ότι δεν εννοούσε να συνεχίσει να ασχολείται με την υπόθεσή του. Στα θύματα ένας δικαστής και ένας νεαρός δικηγόρος.

Ο δράστης συνελήφθη αργότερα σε προάστιο του Μιλάνου όπου είχε καταφέρει φτάσει με μοτοσικλέτα και οι εισαγγελείς προσπαθούν να καταλάβουν πώς μπόρεσε να εισέλθει στο δικαστήριο με όπλο, κρυμμένο πιθανώς μέσα στο σακάκι του.

 

πηγή φωτο/video: Corriere

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 13:04