search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 03:13
MENU CLOSE

Γρηγοράκος για Κωνσταντοπούλου: Η Βουλή δεν είναι προσωπικό της μαγαζάκι

22.04.2015 11:00
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

Η «αιφνιδιαστική» πρόταση της προέδρου της Βουλής χθες στις 11 το βράδυ να συγκαλέσει συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων σήμερα στις 8.30 το βράδυ πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

 

Η «αιφνιδιαστική» πρόταση της προέδρου της Βουλής χθες στις 11 το βράδυ να συγκαλέσει συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων σήμερα στις 8.30 το βράδυ πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

Πρώτος και καλύτερος ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος που δήλωσε ότι δεν προτίθεται να παραστεί, ενώ το θέμα αναμένεται να βάλει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ μέρους της ΝΔ.

«Δεν πρόκειται να πάω, ενημέρωσα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν μπορεί να μας παίρνει στις 11 το βράδυ για να μας πει ότι θα συνεδριάσουμε στις 8:30 την άλλη μέρα. Η διάσκεψη των προέδρων δεν έχει γίνει ποτέ βράδυ. Δεν δέχομαι τις ιδιορρυθμίες και τις ορέξεις της κυρίας! Να υπήρχε κάτι επείγον που έπρεπε να το διαχειριστούμε, ναι» είπε.

Επίσης, πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να τα μαθαίνουμε μετά, πρέπει να τα ξέρουμε εκ των προτέρων. Έχουμε ζωή, έχουμε αξιοπρέπεια, έχουμε οικογένειες, δεν θα προσαρμόσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου τη Βουλή και το πρόγραμμά της στο δικό της πρόγραμμα. Αυτά είναι πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα πράγματα. Ας καταλάβει πια ότι η Βουλή δεν είναι το προσωπικό της μαγαζάκι».

Ο κ. Γρηγοράκος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου κάνει παιχνίδι και «ακολουθεί τη δική της προσωπική και κομματική πορεία».

Τόνισε δε ότι «η τηλεόραση της Βουλής δεν είναι προσωπικό της κανάλι για να τη χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για προβολή της», ενώ προτίθεται να καταθέσει ερώτηση για τα κόστη των ταξιδιών της προέδρου της Βουλής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 01:43