search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:10
MENU CLOSE

5 γυναίκες ηθοποιοί που δεν θα πιστεύετε ότι ήταν πορνοστάρ (Photos)

29.04.2015 15:27
5 γυναίκες ηθοποιοί που δεν θα πιστεύετε ότι ήταν πορνοστάρ (Photos) - Media

Τις βλέπουμε στις οθόνες μας συχνά χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ότι στην αρχή της καριέρας τους προσέφεραν τελείως διαφορετικό θέαμα.

Τις βλέπουμε στις οθόνες μας συχνά χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ότι στην αρχή της καριέρας τους προσέφεραν τελείως διαφορετικό θέαμα.

Sibel Kekilli

H Σέι από το Game of Thrones, ήταν πρωταγωνίστρια σκληρών ταινιών πορνό γερμανικής παραγωγής. Το «καλλιτεχνικό» της ψευδώνυμο ήταν «Dilara». Φυσικά η ίδια πριν μεταπηδήσει στον mainstream κινηματογράφο έκανε σειρά πλαστικών επεμβάσεων με πιο εμφανή τη ρινοπλαστική.

Sasha Grey

Το πραγματικό της όνομα είναι Marina Ann Hantzis και πέρασε 5 χρόνια στη βιομηχανία του πορνό. Έχει πάρει ρόλους σε σειρές όπως «Entourage», «The Girlfriend Experience» και  «I Melt With You».

Sunny Leone

Πολλοί θα την αναγνωρίσουν από τη συμμετοχή της σε ταινίες όπως «The Girl Next Door», «Pirate’s Blood», και «The Virginity Hut». Υπήρξε πολυβραβευμένη πορνοστάρ με επιτυχίες όπως «Βούλωστο και π@δα με».

Traci Lords

Ξεκίνησε με πορνό σε ηλικία κάτω των 18 αλλά στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και έκανε καριέρα με αρκετές επιτυχίες όπως τα «Hope They Serve Beer in Hell», «Zack & Miri Make a Porno», «Devil May Call» κλπ.

Shu Qi

Γνωστή για το ρόλο της στην ταινία «Transporter», η Ταϊβανέζα ηθοποιός πέτυχε τη μετάβαση από το πορνό στον mainstream κινηματογράφο. Στο δυναμικό της δεν είχε παρά λίγες ταινίες ενηλίκων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15