search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 15:04
MENU CLOSE

Απόκτησε πρώτος το LG G4 στη Vodafone!

19.05.2015 09:30
Απόκτησε πρώτος το LG G4 στη Vodafone! - Media

Το νέο LG G4, το κορυφαίο 4G+ Smartphone της LG έρχεται  στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, την Πέμπτη 4 Ιουνίου!

 

Το νέο LG G4, το κορυφαίο 4G+ Smartphone της LG έρχεται  στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, την Πέμπτη 4 Ιουνίου!

Όσοι ενδιαφέρονται να παραλάβουν πρώτοι το LG G4, πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, μπορούν να το προπαραγγείλουν τώρα στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/LG-G4 και επιπλέον θα λάβουν εντελώς δωρεάν εγγύηση θραύσης οθόνης για ένα χρόνο. Παράλληλα, όλοι όσοι αποκτήσουν το LG G4 αποκτούν αυτόματα 100GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν για δύο χρόνια στο ‘Google Drive’. 

Το LG G4 διατίθεται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop στην προτεινόμενη τιμή των 769€ ή φθηνότερα με νέα σύνδεση στα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red. Επιπλεόν, στα καταστήματα Vodafone η πιστοποιημένη από την LG, Ομάδα Internet της Vodafone είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία &  να βοηθήσει άμεσα τους νέους χρήστες να μάθουν, όσα χρειάζονται για το νέο τους smartphone.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 14:57