search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:55
MENU CLOSE

Κέιτ Χάντσον: Αυτό είναι μπικίνι. Ούτε που φαίνεται! (Photos)

17.06.2015 09:26
Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Κέιτ Χάντσον! - Media

Η 36χρονη ηθοποιός έχει αναστατώσει την Σκιάθο. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται με την 69χρονη μαμά της, Γκόλντι Χόουν, στο όμορφο νησί και προκαλεί εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις της στη θάλασσα. 

 

Η 36χρονη ηθοποιός έχει αναστατώσει την Σκιάθο. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται με την 69χρονη μαμά της, Γκόλντι Χόουν, και τους δύο γιους της, στο όμορφο νησί και προκαλεί εγκεφαλικά με τις εμφανίσεις της στη θάλασσα.

Ειδικά η τελευταία εμφάνιση της Χάντσον, με το μικροσκοπικό μπικίνι στο χρώμα του δέρματος, κόβει την ανάσα. Η Χόουν επέλεξε ένα μωβ ολόσωμο μαγιό που δείχνει πόσο καλλίγραμμη παραμένει στα 69 της.

Μαμά και κόρη έβγαζαν συνεχώς φωτογραφίες με τις φίλες της Χάντσον που έχουν έρθει παρέα στο νησί και δεν σταμάτησαν να παίζουν στην θάλασσα. Στην παρέα ήταν και ο Ματ Μπέλαμι, πρώην αρραβωνιαστικός της Χάντσον.

Οι λαμπερές σταρ έχουν κάνει εδώ και λίγα χρόνια την Σκιάθο τακτικό προορισμό διακοπών. 

Μια γοργόνα δίπλα στην πισίνα

Παιχνίδια και κέφια στην παραλία

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:51