Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Έναν 27χρονο που πέταξε μια μολότοφ συνέλαβαν αστυνομικοί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην συμβολή των οδών Λαγουμιτζή και Φρειδερίκου Σμιθ στο Νέο Κόσμο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος μαζί με άλλα εννέα άτομα, που διέφυγαν και αναζητούνται, εντοπίστηκε να πετάει μολότοφ λίγο μετά την Ανάσταση.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικού υλικού από κοινού, για απείθεια, και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
Διαβάστε επίσης:
Σάμος: Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της με κάβουρα
Προαστιακός: Ακινητοποιήθηκε συρμός στον Ασπρόπυργο – Φωτιά κοντά στη γραμμή
Τραγωδία στη Θήβα: Μωρό 1,5 έτους νεκρό ανήμερα του Πάσχα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.