search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18
MENU CLOSE

Ο Αχιλλέας Μπέος προπηλάκισε τον Γιώργο Παπανδρέου! (Video)

18.06.2015 11:38
Κάτοικοι των Σταγιατών έκαναν μήνυση και αγωγή σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου - Media

Φραστική επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος του Βόλου σε εκδήλωση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ σε ξενοδοχείο της πόλης.

 

Φραστική επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος του Βόλου σε εκδήλωση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ σε ξενοδοχείο της πόλης. Ο Αχιλλέας Μπέος, απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου του είπε «Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου» ενώ έκανε κίνηση προς το μέρος του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα στελέχη του ΚΙΔΗΣΟ, πέφτουν αμέσως πάνω στον Δήμαρχο ωθώντας τον προς την έξοδο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

 

 

Πηγή: e-Volos.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:18