search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:57
MENU CLOSE

Ιστορίες για αγρίους στο Υπουργείο Εξωτερικών

19.06.2015 05:58
ΥΠΕΞ για Σλοβάκο πρωθυπουργό: «Παραληρεί» - Media

Τα όσα περιγράφονται πιο κάτω, περιγράφουν επακριβώς το κλίμα της «αριστερής» διοίκησης του Υπουργείου Εξωτερικών και αξίζουν, έχουμε την εντύπωση, της προσοχής μας:

Τα όσα περιγράφονται πιο κάτω, περιγράφουν επακριβώς το κλίμα της «αριστερής» διοίκησης του Υπουργείου Εξωτερικών και αξίζουν, έχουμε την εντύπωση, της προσοχής μας:

  • Δύο (2) διπλωμάτες κατηγορούνται ότι συνείργησαν μετά του κυρίου Αλεξ Ρόντος (Γενικός Διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνούς Οικονομικής συνεργασίας κατά τα ένδοξα χρόνια της αρπαχτής των ΜΚΟ) στην εκταμίευση χρημάτων προς ΜΚΟ για έργα που ουδέποτε έγιναν.
  • Η υπόθεση θα εκδικαστεί κατά τα μέσα Σεπτέμβρη
  • Ωστόσο κατόπιν υλοποίησης της επιθυμίας/ διαταγής του υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά κινήθηκαν οι διαδικασίες για να τεθούν οι εν λόγω δύο  διπλωμάτες σε αργία. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο επίσης κατηγορούμενος  Αλεξ Ρόντος όχι μόνο δεν υφίσταται διοικητικές κυρώσεις αλλά  από τον Γενάρη του 2015 με απόφαση του Βενιζέλου και ως πρέσβης εκ προσωπικοτήτων έχει τεθεί εκπρόσωπος της ΕΕ στο Κέρας της Αφρικής.

Αφού απέτυχε, κατόπιν ενστάσεων αρμόδιου υπηρεσιακού παράγοντα του υπουργείου, να υλοποιηθεί πραξικοπηματικά η επιθυμία/ διαταγή του Ν. Κοτζιά ώστε να τεθούν σε αργία οι δύο διπλωμάτες, συγκλήθηκε  το πενταμελές πειθαρχικό συμβούλιο.

Παρά τις πιέσεις από τον αναπληρωτή Γ.Γ του ΥΠΕΞ (συνταξιούχο διπλωμάτη ο οποίος διεκδικεί την πρεσβεία στην Ουάσιγκτον) το πειθαρχικό με ψήφους 3-2 αγνόησε την διαταγή του Νίκου Κοτζιά.

 Αποτέλεσμα: Οι τρεις «αντάρτες» ειδοποιήθηκαν για την οργισμένη απογοήτευση του Υπουργού, καθώς και ότι (οι δύο από αυτούς) να αφήσουν τις θέσεις που μέχρι σήμερα είχαν, ενώ ο τρίτος να ξεχάσει το πόστο στο εξωτερικό στο οποίο επρόκειτο να μετατεθεί…

Όλα τα παραπάνω, προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με το «πρώτη φορά αριστερά» στο Υπουργείο Εξωτερικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42